De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Levering van de goederen is wereldwijd.

Verzendkosten (incl. wettelijke BTW)

Wij leveren zonder verzendkosten in Duitsland (DE), Oostenrijk (AT), Zwitserland (CH) en heel Europa (EU). Voor wereldwijde, internationale verzending naar niet-EU-landen rekenen wij 19,90 EUR. Extra douanerechten, belastingen en kosten kunnen van toepassing zijn.

Wij versturen vouchers uitsluitend per e-mail. Daarom zijn er geen verzendkosten voor waardebonnen.

Levertijden

Tenzij anders vermeld in de betreffende aanbieding, worden de goederen in Duitsland binnen 3 - 5 dagen en bij leveringen naar het buitenland binnen 5 - 7 dagen na het sluiten van de overeenkomst geleverd (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van uw betalingsopdracht). Houd er rekening mee dat er op zon- en feestdagen niet wordt geleverd.

Als u artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, verzenden wij de goederen in één zending, tenzij wij met u andere afspraken hebben gemaakt. In dat geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd.

Geaccepteerde betalingsmethoden

- Betaling met creditcard
- Betaling via PayPal
- Betaling via PayPal Express
- Betaling via Sofortüberweisung (via Klarna)
- Betaling via factuur (via Klarna)
- Betaling via amazon payments
- Betaling via Google Pay
- Betaling via Apple Pay
- Betaling via ShopPay

Verdere details over de betaling

Bij betaling per factuur moet het factuurbedrag binnen 14 dagen worden betaald. Bij betaling per creditcard wordt uw creditcardrekening gedebiteerd bij het afsluiten van de overeenkomst. Bij vragen vindt u onze contactgegevens in het impressum.