Something went wrong!
Uw winkelwagen
Goede keuze! Hier sind deine Produkte:
Zwischensumme:
Rabatt:
Je bespaart:
Versandkosten: Berekend in volgende stap
Gesamt:
Balans

Oefeningen

Het is tijd om je evenwichtsvaardigheden op het wahu-bord te verbeteren. Hier vind je 6 spannende oefeningen voor jouw persoonlijke next level! 🤙

Oefening 1:

Squat

Als je eenmaal stevig op de plank staat, kun je proberen naar beneden te hurken. Richt je voeten naar voren en hurk langzaam naar beneden. Je zult merken dat het niet zo gemakkelijk is om je evenwicht te bewaren.

Oefening 2:

Roltafel

De oefening kan ook zonder plank worden gedaan. Ga met je voeten op de roller staan en probeer je evenwicht te bewaren. Als je goed bent, kun je ook "lopen" met de roller of de plank uit je hand laten vallen en omhoog springen.

Oefening 3:

Tuimelaars

Plaats je benen zo dicht mogelijk bij de uiteinden van de plank. Balanceer nu volledig op de uiteinden.

Oefening 4:

Piperide

Ga op het wahu-bord staan en draai je direct om zodat je op de rol staat. Deze truc wordt alleen aanbevolen als je al normaal op het board kunt staan.

Oefening 5:

Laadklep

Stap normaal op de wahu plank. Verplaats dan je gewicht naar je achterste been. Ga nu met je achterste voet precies op de rol staan. Je kunt nu je voorste voet naar achteren verplaatsen en met beide voeten precies over de roller gaan staan.

Oefening 6:

180

Ga wijdbeens op het wahu board staan en trap het board naar achteren met je achterste voet. Terwijl je in de lucht bent, moet het board ronddraaien op de roller.

×

Seems you are not at the right place!